Cégünkről
A MAM Tanácsadó Kft. 2006 óta működő, tisztán magyar tulajdonban lévő cég. Társaságunk vállalati filozófiájának alappillérei: professzionalizmus, nemzetközi tapasztalat, transzparencia, innováció és ügyfélorientált szemlélet. Munkatársaink ezen értékeket magukénak vallva végzik munkájukat. Cégünk az alapítók által korábban megszerzett évtizedes tapasztalatokon nyugvó tudásbázis segítségével a legösszetettebb problémákra is megoldást kínál. Szolgáltatásaink alapelve: magas szintű minőség és hatékonyság.

A MAM Tanácsadó Kft. üzletpolitikáját az átláthatóság és az etikus üzleti magatartás vezérli. Szolgáltatásainkban kiemelt szempontként kezeljük ügyfeleink érdekét. Gondolkodásmódunkat és tevékenységeinket áthatja a kiterjedt elemző munka és visszacsatolás, mellyel ügyfeleink állandó és teljes körű szolgáltatást kapnak.

A MAM Tanácsadó Kft. stabil munkatársi és menedzsment gárdával rendelkezik. Vezetőink évtizedes tapasztalata, megbízhatósága, szakmai kompetenciája és kapcsolatrendszere cégünk sikerének kulcsa.

A MAM Tanácsadó Kft. stratégiai tanácsadást, teljes körű public relations (PR) szolgáltatást, pályázatírói és projektmenedzsment szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Cégünk a hazai kommunikációs és reklámpiac stabil és érzékelhető szereplőjévé vált az elmúlt években. Pályázatírói és projektmenedzsment szolgáltatásunk számos pályázót segítettek növekedési céljuk elérésében. Otthonosan mozgunk a sajtókommunikáció, rendezvény-szervezés, marketing kommunikáció, promóció, online marketing és filmkészítés területén is, valamint több éves tapasztalattal és napi gyakorlattal is rendelkezünk újságírói és szerkesztési feladatok elvégzésében is.
Eredményes területünk az angol és francia nyelvre és nyelvről történő szakszövegfordítás, mely a szintén társaságunk által teljes körűen végzett kiadvány szerkesztési tevékenység révén újabb elégedett ügyfelekkel gyarapítja társaságunk megrendelőinek körét.

A kezdeti évek erőfeszítése néhány év alatt jelentős partneri kör kiépítését eredményezte. Megrendelőink között számos önkormányzat, állami szerv, gazdasági társaság, egyesület található. Partnereink elégedettsége nyomán a hazai marketing és kommunikációs világban jelentős piaci részesedést szereztünk.

 

Alapító tagjaink és munkatársaink közreműködtek az első Nemzeti Fejlesztési Terv (2004-2006), valamint az Új Magyarország Fejlesztési Terv (2007-2013) egyes beruházásainak előkészítésében illetve megvalósításában. Tapasztalatokat szereztünk a Magyarország-Románia valamint a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program elemeinek megvalósításában is.

Társaságunk segítségét partnereink két esetben kérik: ha minden rendben megy és további sikereket szeretnének velünk elérni vagy ha a piaci folyamatok révén felbukkanó nehézségeken segítségünkkel szeretnének úrrá lenni. Trükköket nem ismerünk, de lelkiismeretes, hozzáértő, tapasztalt munkatársaink révén ügyfeleink számára képesek vagyunk mindig az adott helyzetekhez igazodó megoldásokat kidolgozni, melyek révén partnerünk érdekét képviselő eredmények érhetők el.

A MAM Tanácsadó Kft. dolgozói pontos, a megrendelők érdekét képviselő, költséghatékony munkát végeznek, melyek eredményeként az ügyfelek elégedettsége garantálható.
Táraságunk olyan kommunikációs stratégiákat és technológiákat dolgoz ki, melyek révén a társadalmi csoportok közötti eredményes párbeszéd biztosítható, melyek hatékonyak a konfliktus kezelésben és eredményorientáltak.

Társaságunk víziója az eredményes és célorientált feladat megvalósítása. Ennek érdekében újabb megbízókkal kívánunk együtt dolgozni, céljaik eléréséhez hatékony segítséget nyújtani. Eredményeinek eléréséhez kérje Ön is a MAM Tanácsadó Kft. , a hatékony kommunikációs partner segítségét.