Rendezvényszervezés, hazai és külföldi tanulmányutak szervezése

Jelentős tapasztalattal bírunk hazai és külföldi kongresszusok, nagyköveti látogatások konferenciák, sportesemények, szakmai utak teljes körű megszervezésében, lebonyolításában. A MAM Tanácsadó Kft. egy komplex szolgáltatást nyújt. Minden feladatot megoldunk, lefolytatjuk az egyeztetéseket, biztosítjuk a rendezvény infrastrukturális, technikai és személyi hátterét (pl. regisztráció, hostessek, hangosítás, számítástechnikai szakemberek, dekoratőrök, rendezvény nyomdai anyagainak elkészítése, sajtótájékoztató megszervezése) gondoskodunk a catering szolgáltatásról, a vendégek szállásáról, utazásáról, többnapos konferenciák esetében a szabadidő hasznos eltöltéséről, egyaránt legyenek azok akár Magyarországon, akár a környező vagy távolabbi országokban. Külföldi tanulmányutak esetében előzetesen végig járjuk valamennyi helyszínt, a szükséges egyeztetéseket már előzetesen lefolytatjuk, majd munkatársunk személyesen is elkíséri a csoportot, hogy nyugodtan kelhessen útra mindenki. Úgy végezzük munkánkat, hogy megrendelőinknek csak a szakmai programot kelljen összeállítani, kizárólag a ezekkel a szakmai feladatokkal kelljen foglalkozni.

Referenciáink
Számos konferencia, előadás, sportesemény megszervezése a projektek részeként

  • „TÁMOP-6.1.2/LHH/11-A-2012-0012 – Egészségnevelő programok Nyírmadán – tematikus sportnapok szervezése – projekten belül 20 rendezvény megszervezése:

pl. fogathajtó verseny, kerékpártúra, labdarúgó rúgómérkőzés teljes körű megszervezése,  lebonyolítása

  • „Külföldi tapasztalatcsere lebonyolítása Lengyelországban – Ötágú síp” [TÁMOP-4.1.1.D-12/2/KONV-2012-00], Tevékenység: 6 napos lengyelországi (Tarnow-Auschwitz ), 5 napos romániai és 4 napos szerbiai szakmai út szervezése – Debreceni Egyetem megbízásából