PR- és tájékoztatási tevékenység, disszemináció
A MAM Tanácsadó Kft. az elmúlt években nagy tapasztalatra tett szert reklámkampányok és Európai Uniós támogatással megvalósuló beruházások és egyéb projektek disszeminációs feladatainak megoldásában. Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, mely nem pusztán a kötelező feladatok megoldásából áll. Teljes körű kommunikációs kampányokkal, PR szolgáltatásokkal segítünk, hogy a beruházás sikere még fényesebb, az eredmény még szembeötlőbb legyen. Arra biztatjuk partnereinket, hogy használják bátran tudásunkat, hiszen partnereink sikere a mi elismerésünk.
Megbízóink nyilvános szerepléseit kommunikációs és média tréninggel segítjük. Azt valljuk, hogy megfelelő felkészítéssel bárki elsajátíthatja az eredményes kommunikáció technikáját.
A váratlan helyzetek megoldása különösen inspirál bennünket. Jelentős tapasztalattal bírunk krízis- és válságkommunikációban.
Referenciáink

50 db 60-80 sec hosszúságú spot valamint 4 db 16-23 perc hoszúságú kisfilm készítése Határmenti dombvidéki tájak természetvédelmi kezelését megalapozó biotikai kutatások –  [HUSK/1101/2.2.1/0156] projekt részeként